Stella Johnson is afgelopen zondag regiokampioen geworden met Vito in de klasse 90 cm. bij de D- en E-pony’s. Stella rijdt Vito voor de familie Jonker, wiens dochter Kelly Jonker in het verleden al zeer succesvol was met Vito en ook al deelnemer was van het HTC. Het was een spannende wedstrijd afgelopen zondag met veel deelnemers en uiteindelijk trok Stella met een razendsnelle en gedurfde barrage aan het langste eind. Stella is trots dat ze straks de Regio Noord-Holland en het HTC mag vertegenwoordigen in Ermelo.

Stella lest bij het HTC bij Mark Mul (Regio Noordwest).

Regio Noordwest springinstructeur Mark Mul had nog meer successen met zijn ‘pupillen’:
* Liz Mul met Casanova Boy: kampioen klasse 1.10 m cat D/E;
* Liz Mul met Cargo: reservekampioen klasse B paarden;
* Liv Mink met Sunshine of Toys. Reservekampioen klasse 1.00 m cat D/E.

Allemaal Gefeliciteerd!