Springen

Koen Leemans Equestrian

Koen Leemans

Langegracht 4

5091 SJ Middelbeers

Mobiel: 06 51 07 30 23

E-mail: info@koenleemansequestrian.nl

 

Dressuur

Stal Lars op ’t Hoog Sporthorses

Lars op ’t Hoog

Moergestelseweg 21

5089 NW Haghorst

Telefoon: 06 52 73 39 18

E-mail: info@larsopthoog.nl

 

Koen Leemans

Instructeur springen regio Zuid-Zuidwest

Koen Leemans Equestrian is een spring-en africhtingsstal, waarbij de verkoop van kwaliteitsvolle springpaarden voorop staat. Begonnen op landelijk niveau, is Koen de laatste jaren ook succesvol op nationaal- en internationaal niveau.
Samen met een enthousiast team van medewerkers en stagaires wordt vorm gegeven aan een dynamisch bedrijf wat zich steeds meer ontplooid.

Koen heeft samen met compagnon Willem van Hoof goede handelscontacten in China. De verkoop van paarden naar China is voor Stal Leemans een belangrijke stap voorwaarts geweest in de handelscontacten met China. Dit heeft een positieve invloed gehad op de paarden die bij hen in training staan. De markt in China is groeiende en biedt volop mogelijkheden voor de toekomst. 

Lars op ’t Hoog

Instructeur dressuur Zuid-Zuidwest

Samen met zijn ouders runt Lars op ’t Hoog de pension- en africhtingsstal Stal ’t Wit Paardje/Stal Lars op ’t Hoog Sporthorses in Haghorst (tussen Tilburg en Eindhoven).

Hij houdt zich voornamelijk bezig met het africhten, uitbrengen en verkopen van kwaliteitsvolle dressuurpaarden. Daarnaast is hij fanatiek  in het trainen en begeleiden van leerlingen. Op kleine schaal is hij ook actief in de fokkerij van KWPN paarden.

Lars is opgegroeid op het paardenbedrijf van zijn ouders en al vroeg besmet geraakt met het paardenvirus. Zijn eerste wedstrijdsuccessen behaalde hij met de C-pony Blue Boy, waarmee hij 3x Nederlands Kampioen werd. Daarna heeft hij met twee D-pony’s en later met zijn eerste paard Survival bij de Junioren deel uitgemaakt van het B-kader en mooie nationale en internationale resultaten behaald.

Sinds 2012 werkt hij halve dagen als stalruiter bij Academy Bartels in Hooge Mierde. Dagelijks traint hij zeer talentvolle paarden onder toeziend oog van Imke Schellekens-Bartels en Tineke Bartels. Bij de Academy  heeft hij de kans gekregen om met Don Presidente door te groeien naar de Grand Prix. Met Handretti, in eigendom van fam. Bartels, werd Lars een paar jaar geleden Nederlands Kampioen in de klasse Z2.

Nieuws Regio Zuid-Zuidwest

NL voor Fleur van Rijssel

NL voor Fleur van Rijssel

Fleur van Rijssel heeft zich met Genin weten te selecteren voor de Nederlands Kampioenschap in Ermelo in de 1,10 meter springen bij de paarden!

Fleur rijdt in het HTC bij Lars op ’t Hoog in de regio Zuid-Zuidwest.

Mees Boeren: Brabants kampioen

Mees Boeren: Brabants kampioen

Mees Boeren heeft afgelopen weekeind tijdens de Brantse kampioenschappen de titel ‘Brabants kampioen’ behaald in het 1,00 meter met Ad en is derde geworden met Dakota du Buisson in het 1,00 meter bij de Paarden.

Mees rijdt bij het HTC bij Koen Leemans in de Regio Zuid-Zuidwest.

Lynn Heesakkers: Brabants kampioen

Lynn Heesakkers: Brabants kampioen

Lynn Heesakkers is met haar C pony Nero Brabants Kampioen geworden. Lynn en Nero zijn pas vanaf april dit jaar een combinatie, maar dat klikt dus super goed!
Brabants Kampioen met 85,3 stijlpunten.

Lynn traint bij het HTC in het springen, maar slaat de dressuur dus niet over. Lynn traint bij Koen Leemans, in de regio Zuid-Zuidwest.

Amy Tan: Nederlands kampioen

Amy Tan: Nederlands kampioen

Amy Tan vertelde ‘Zaterdag was de dag dat mijn grote droom uitkwam! Storm sprong super en liep heel fijn, hij was dus in vorm. Ik heb Storm nu 1,5 jaar, we hebben samen al heel veel gewonnen. Na het Belgisch kampioenschap 2 weken geleden is een overwinning op het NK echt de kers op de taart. Ik ben super blij met Storm, hij heeft altijd zin om te werken, en is altijd aan.

In 2023 word ik 12 en hoop ik internationaal te kunnen rijden.

Amy Tan rijdt bij het HTC in de Regio Zuid-Zuidwest bij Koen Leemans.

#htcwedstrijd #htcteam2022

Heb je ook een leuk wedstrijdresultaat? Mail dan een leuk verhaal, met foto, naar webmaster.htc.nederland@gmail.com

Imke van Baast in België

Imke van Baast in België

Een knap wedstrijdresultaat van Imke van Baast en haar D-pony Silver Boy van ‘t Phenahof.

Ze hebben van 3 tot 6 maart meegedaan aan de Indoor Emmers Cup bij Sentower Park in Opglabbeek, België.
Ze wonnen twee keer de 5e prijs in het 1 meter.

Imke lest bij Koen Leemans, in de HTC Regio Zuid-Zuidwest.

#htcwedstrijd #htcteam2022

Heb je ook een leuk wedstrijdresultaat? Mail dan een leuk verhaal, met foto, naar webmaster.htc.nederland@gmail.com