Naar aanleiding van de Covid- regeringsverklaring van 14 januari hebben we besloten het Winterijkmoment te verplaatsen naar woensdag 30 maart!

Evenementen zijn nog niet toegestaan tot de dag vóór 26 januari, daardoor en door de uitval van lessen en wedstrijden vinden we 26 januari geen passende datum voor een ijkmoment.

De lessen kunnen vanaf nu weer plaatsvinden; jullie krijgen daarover bericht van je eigen instructeur.

In de destijds toegezonden ‘scholenbrief’, staat dat eventuele datumwijzigingen door de leerling zelf zullen worden medegedeeld aan school.

Wedstrijdresultaten kunnen nog steeds gewoon vermeld worden via de website, ook de inschrijvingen voor de stalhuur op 30 maart kunnen via de website.

Degenen die al een aanvraag voor een stal hebben gestuurd, staan wel genoteerd, deze aanmelding wordt pas definitief als het ingevulde stalformulier is ontvangen, zodat alle gegevens die voor reservering nodig zijn bij ons bekend zijn.”

Waarschijnlijk zal, in de loop van volgende week, de nieuwe website online gaan en zien jullie andere beelden.

Verder gaat voor jullie alles gewoon op de bekende manier. De persoonlijke pagina’s zijn alleen nog niet toegevoegd. Theo, de webmaster is de afgelopen tijd met een behoorlijk monnikenwerk bezig geweest en moet nu nog de persoonlijke pagina’s over gaan zetten. Toch vinden we het belangrijk om nu eindelijk de website online te kunnen zetten, zodat we voor jullie makkelijker bereikbaar zijn.

Voor wat betreft het Winterijkmoment hebben we allemaal nu weer even tijd om ons erop voor te bereiden (hopelijk binnenkort ook weer met wedstrijden). Zodra er meer nieuws is krijgen jullie weer bericht.

Alle deelnemers die binnenkort toetsweken hebben wensen we heel veel succes! Geniet vooral weer van de sport.

Onder de link van de KNHS kan je alle regels specifiek voor de paardensport terugvinden: https://www.knhs.nl/nieuws/2021/corona-en-paardensport/