We vallen maar met de deur in huis: wij vragen je nog even geduld te hebben wat betreft de avondlessen. Er zijn geluiden in de wandelgang dat er na 20 december weer wat meer mogelijkheden zijn in de avond tot 20.00 uur. Fingers crossed.

Uiteraard willen wij jullie heel graag zien en om die reden hebben wij alvast een regio-ijkmoment (overdag) ingepland. Dit zal op woensdag 5 januari zijn. Wij hebben bewust voor de eerste week van januari gekozen omdat er tussen kerst en oud & nieuw wedstrijden zijn waar velen van jullie heen gaan.

Regio IJkmoment
Wij starten die dag rond 09.30 uur, locatie en startlijst wordt binnenkort bekend. Er staat een parcours voor ons klaar. Direct na het rijden van je eerste parcours krijg je aanwijzingen van een gast-instructeur. Met deze aanwijzingen mag je een tweede ronde rijden waarna de gast-instructeur je beoordeeld. Uiteraard is Egbert ook aanwezig. Een fijne en leerzame start van het nieuwe jaar.

Mocht je die dag echt niet mee kunnen doen dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Dit mag per email, telefoon of whatsapp.
Vragen? Je weet ons te vinden.

Egbert van Roekel & Jannet Geessink
Secretariaat HTC Regio Midden
htcregiomidden@gmail.com